An alternative view of the AGO.

Img_0053Img_0052Img_0054

I had never been around to the rear of the new-ish Art Gallery of Ontario transformation (Frank Gehry) until last Friday when I found myself with some time to kill between dates. I settled onto a bench on Grange Park and enjoyed the sun and a good book. The back of the gallery is such a contrast to the front, yet almost as interesting. The shots above are from my iPhone, so not the greatest of quality.

Below, an image of the front facade from the AGO website.

Also from the AGO website, a shot of the staircase (above) from the inside.

Your thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s